Wat te doen na de website check

Als uit de website check blijkt dat uw website op alle punten voldoende scoort, hoeft u in principe natuurlijk niets te doen. Blijf wel in uw achterhoofd houden dat ook op gebied van websites het een en ander snel veranderd. Een regelmatige website check is dus geen overbodige luxe.

Maar wat als uit de website check naar voren kwam dat uw site niet op alle punten voldoet? Wellicht scoorde u niet zo goed op gebruiksvriendelijkheid, of voldeed de inhoud van uw site niet aan de huidige zoekmachinevereisten. U hebt dan de keuze uit drie opties:

1. U, of uw webmaster, past alles zelf aan.

2. U, of uw webmaster, past aan wat u zelf kunt en laat wat u niet kunt door Mediaversa aanpassen.

3. U laat alles door Mediaversa aanpassen.

Indien u voor de eerste optie gaat, vraagt u zich het volgende dan goed af: ‘Heb ik, of mijn webmaster, voldoende kennis in huis om mijn website te optimaliseren?’ Bent u er zeker van dat u aan de hand van de website analyse alles uit de kast kunt halen om uw site weer helemaal up-to-date te krijgen? Bedenk wel dat tegenwoordig een goede website een complex geheel is, waar vele zaken van elkaar afhangen.

Onze experts zijn hiervoor opgeleid en weten precies waar ze op moeten letten en rekening mee moeten houden. Daardoor kunnen zij u ook nog eens een hoop tijd besparen. De eerste stap, de website check, hebt u al gezet. De volgende stap is de website analyse optimaal te benutten door gebruik te maken van onze expertise! U weet dan in ieder geval zeker dat uw site weer aan alle eisen voldoet.