Gratis website analyse

Website analyse test Er zijn veel redenen om uw website te laten analyseren. Zelfs een nieuwe website kan op bepaalde vlakken achterhaald zijn, omdat er maar weinig webdesigners zijn die op alle punten letten. Ook komen er constant nieuwe technieken op de markt. Om aan de wensen van klanten te blijven voldoen, is het daarom raadzaam de website om de paar jaar te (laten) updaten. Uw concurrenten doen er waarschijnlijk alles aan om zoveel mogelijk klanten via het internet binnen te halen. Met een betere website kunt u uw concurrenten een stap voor zijn. Laat uw website daarom checken door onze professionals, zij zullen u een geheel gratis en vrijblijvend advies geven. Hiervoor hoeft u alleen het formulier rechts op deze pagina in te vullen.

Onze professionals doen een gratis websitecheck op de volgende punten:

 

website onderzoek naar designDesign

Dit is uw online visitekaartje. Een mooie website geeft uw potentiële klanten een vertrouwd en goed gevoel.

Getest op functionaliteitFunctionaliteit

Er wordt gekeken of uw website volledig en doelgericht is. Dit wordt ook wel een usability-test genoemd.

Uw website wordt gechecked op actualiteitGebruik

Met ‘gebruik’ wordt de vraag ‘Is uw website gebruiksvriendelijk?’ bedoeld. Met andere woorden, is uw site overzichtelijk? Vindt de bezoeker makkelijk de informatie waar hij naar op zoek is? Moet hij niet teveel links aanklikken om de gewenste informatie te zien? Staan het menu en alle andere items op een logische plek?

De techniek wordt geanalyseerdInhoud

De inhoud van uw website is belangrijk voor aan de ene kant uw bezoekers en aan de andere kant de verschillende zoekmachines. U wilt alles zo duidelijk mogelijk naar uw klanten communiceren, maar om goed gevonden te worden, moet de inhoud aan andere eisen voldoen. Wij checken of de verhouding tussen beide in balans is.

De vindbaarheid wordt getestVindbaarheid

Uw website kan nog zo mooi zijn, wanneer uw website niet gevonden wordt, heeft een mooi design geen enkele waarde. Dit is zonde van de tijd die, en het geld dat erin gestoken is. Een hoge ranking in de zoekmachines is daarom essentieel.

Heeft u interesse in een gratis websitecheck? Vul het formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie!